Du klarer det du vil

Om oss

Vi er stolte av å kunne lansere utgjennomnevene.no, en tjeneste for deg som har valgt et praktisk yrke.

Hvor kommer dette ordtaket fra og hva betyr det egentlig?

Min mor fortalte meg at dette kom fra hennes pappa, som var hvalfanger i Sandefjord. Hver gang det var noe praktisk som måtte gjøres sa han alltid «Husk at alt skal ut gjennom nevene». Hun gjenfortalte meningen slik: «Det spiller liten rolle om du vet hvordan noe skal gjøres, hvis du ikke kan realisere det til noe virkelig.»

Dette ble forkortet til «Alt skal ut gjennom nevene«.

Hvorfor eksisterer vi

Vi ønsker å formidle noe av den erfaringen vi har akkumulert gjennom årene for å prøve å gjøre det enklere for deg å bli litt bedre, eller å få en forståelse av noe du kanskje ikke har prøvd ennå. utgjennomnevene.no er ment å være et hjelpemiddel for deg som er elev eller lærling, for å kunne gi deg en innføring i verktøy, konsepter, teknikker eller arbeidsoppgaver du kanskje ikke har utført ennå.

Hvordan skal vi gjøre deg bedre

Det gjør vi ved å gå gjennom verktøy, konsepter, teknikker eller arbeidsoppgaver via tekst, bilder og video på denne nettsiden. Mye av innholdet er egen-produsert, annet er hentet fra produsenter eller leverandører som allerede har delt kunnskapen og innholdet på andre nettkanaler slik som f.eks YouTube. Vi skal aldri ta oss betalt for å vise innhold andre har produsert, dette skal alltid være fritt tilgjengelig! Ta kontakt med oss hvis du finner steder hvor vi bryter dette løftet.

Hvorfor kan jeg ikke bli medlem?

Vi har foreløpig ikke gjort registrerings-siden tilgjengelig, da vi fortsatt ikke er 100% klare med løsningen. Vår målsetting er å få dette på plass så raskt som mulig. Takk for deres tålmodighet.