Du klarer det du vil

Verktøy

Drill, bor, hammer, kniv og vater (krysslaser)

Verneutstyr

Hørselsvern og vernesko

Foto: Montèr
Funksjon
Det finnes mange forskjellige innerdører å velge gjennom; forskjellige typer, kvaliteter, og farger. Det finnes også forskjellige egenskaper; med store glass-felt for å slippe lys inn,  lydtette, skyvedører osv.

Innerdører har som regel en noe enklere konstruksjon enn en ytterdør og trenger ikke motstå vær og andre ytrepåkjenning.
Foto: Montèr
Introduksjon
En innerdør kommer i flere deler, man må huske å få med alle når man skal bestille. En innerdør er delt inn i dørkarm, dørblad og terskel. Dørkarmen må settes sammen først, terskelen kommer som regel i flere utførelser. Du må bestille den som riktig for deg; lufting under dørbladet (bedre luft sirkulasjon) eller tett (bedre for lyd).
Steg for steg
Under ser du en video fra Montér som forklarer hvordan man monterer en innerdør.

Relaterte bilder fra Delingsbasen

[upg-list layout="photo" button="no" tag="montere, dør"]

Related Posts

Legg igjen en kommentar