Du klarer det du vil

Verktøy

Sag, drill, målebånd, dykkertpistol og bor

Verneutstyr

Hørselsvern, hansker og vernesko

Funksjon
Utforing bruker vi får å få en avslutning av vindu / dører mot vegger og gi et underlag for gerikter (lister) av vinduet. Vi kan benytte utforing på innsiden av vinduet mot innervegg eller på utsiden av vinduet mot yttervegg (eller begge deler).
Foto: Sørlandslisten
Introduksjon
Det første vi trenger når vi skal montere et vindu, er en åpning å sette vinduet inn i. Når vinduet skal monteres er det lurt å gjøre noen forberedelser før vi setter inn selve vinduet: sørg for å ha satt opp en form for sperrer på utsiden slik at vinduet ikke faller utover, sørg for at underlaget vi skal montere vinduet på er i plan (vater), ha en form for sperre på innsiden slik at vinduet ikke falle innover. Vinduet skal settes inn i åpningen og justeres både i høyden og sideveis før det settes fast.
Steg for steg
Maxbo har laget en liten video om hvordan man setter inn en utforing i dør og vindu.

Relaterte bilder fra Delingsbasen

[upg-list layout="photo" button="no" tag="foring, utforing, foringer"]

Related Posts

Legg igjen en kommentar